30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- TREES

God kveld søtinger, dagen i dag har vært litt slitsom, har hatt litt hodepine og bare rett og slett vært sliten etter all bilkjøringen i går, men det går greit det, jeg tenker bare på at jeg hadde det fint og det er det som tells. Har brukt dagen på å slappe av å lest videre i Harry Potter and the Goblet of Fire, for jepp jeg har nemlig begynt på fjerde bok, elsker virkelig denne serien, vil nesten ikke bli ferdig med den, men en gang blir jeg nok det, og jeg har til nå lest fortere enn det jeg planla men det er greit da.

Dagens fotografi utfordring er at jeg skal ta bilder av trær, og det har jeg og kjæresten min nettopp vært ute å gjort, gikk bare rett inn i skogen utenfor huset å tok noen kjappe bilder med mobilen, jeg beklager derfor dårligere kvalitet men batteriet til kameraet var dessverre ikke lada så jeg måtte nesten bare bruke mobilen denne gangen.

Legg forresten merke til alle sporene på bakken, de aller fleste sporene her er nok fra rådyrene som holder til hos oss, koselig at de er her, skulle ønske elgen også var litt nærmere å kunne bli sett litt oftere, men kan vel på en annen måte være takknemlig for at elgen ikke vaser mellom husene her, det kunne vel blitt et problem til slutt.

Nå har jeg tenkt å bare slappe av resten av kvelden, lese litt å spille The Sims som min kjære har vært så snill å kjøpt til meg, blir litt gøy å spille igjen. Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK SIDEN MIN.

Følg med i morgen for da består utfordringen av at jeg skal ta bilder av skoene mine, spent på hva slags sko jeg kommer til å ta bilde av i morgen da, vi blogges i morgen da dere. Ha en flott kveld videre søtinger.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits