30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- YOUR SHOES

God kveld folkens, i dag har jeg laga sjokolade kake til storebroren min som har bursdag i dag og fyller 27 år, han er verdens beste storebror og jeg er kjempe super duper glad i han. Ellers i dag så har jeg egentlig ikke gjort noe særlig mye, har slappa av fordi nakken min ikke har vært så bra og jeg har hatt litt små vondt i hodet men det går nok over, så jeg tenker ikke så mye på det.

Jeg og kjæresten min har vært ute å gått en liten tur til butikken, kjøpte oss litt frukt siden vi begge fikk veldig lyst på det, jeg skal begynne å spise mer frukt for det er jo så utrolig godt, og det tror jeg kjæresten min også fant ut at det var. Dagens fotografi utfordring er å ta bilde av skoene mine, og jeg har veldig mange sko,så jeg har en del å velge mellom, flere sko vil jeg selvfølgelig ha. Jeg bestemte meg derfor for å ta bilder av favoritt støvelettene mine, de jeg nesten er litt redd for å bruke fordi jeg vil ikke at de skal bli ødelagt.

Dette er mine favoritter av alle sko jeg eier, de er så behagelige å ha på og så er de fora så de er perfekt til å ha på når man skal på bytur i kulda. Jeg kjøpte dem på super tilbud hvor jeg bare betalte 100 kroner for dem, og det er jo helt fantastisk. Stort sett alle sko, spesielt av denne typen kjøper jeg på tilbud. I morgen består utfordringen av å ta bilde av føtter, hmm. Lurer på hvordan jeg skal ta bilde av føtter da, kan bli litt snodig å gjøre det, får se hva jeg finner på. Har faktisk bare 8 dager igjen på denne fotografi utfrodringer. Trist å bli ferdig med den men jeg lover at jeg skal fortsette å skrive så mye jeg klarer.

Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Blogges i morgen da søtinger.

Follow

Én kommentar

Linneah Dimitrova

22.02.2016 kl.20:33

De var kjempe fine :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits