30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- SOMETHING OLD

Det er dag 25 av 30 av fotografi utfordringen som jeg holder på med, vi har bare 5 dager igjen og så er jeg ferdig, blir nesten litt trist. Denne utfordringen har hjulpet meg veldig mye til å finne ting å skrive om hver eneste dag på bloggen min, jeg skal gjøre mitt aller beste for å fortsette å skrive ofte. Dagens bilde skal være av noe gammelt. Jeg har mye gamle ting liggende i huset, men jeg vil jo selvfølgelig at det skal være litt spesielt og det skal ha en betydning for meg, ikke bare noe som er gammelt og ikke har en betydning. Hva er liksom poenget med det?Det jeg bestemte meg for å ta bilde av i dag er et bilde av Tinka jeg fikk hos onkel, dette bildet betyr så mye for meg, jeg har hatt det helt siden jeg var bare lita jente. Tinka er dessvere død men hun lever videre i hjertet og tankene mine, jeg glemmer henne aldri, jeg elsker Tinka. Hun var så vakker og nydelig, det er hardt at hun er borte og sorgen er selvfølgelig her enda, den blir ikke mindre, jeg bare lærer meg å leve med den.

I stedet for å fokusere på det at hun er borte å tenke på det triste så velger jeg heller å tenke på de gode minnene jeg hadde sammen med henne, alle flotte turene vi fikk sammen, alle de gangene vi lå ute i sola å kosa oss sammen og alle de gangene hun fikk meg i godt humør etter alle de forferdelige dagene på skolen. Hun var og er en engel, og jeg elsker henne mer enn ord kan beskrive. Jeg savner henne og tenker på henne hver eneste dag. Jeg glemmer henne aldri.

I morgen består utfordringen av å ta bilde av farger, og det tror jeg kan bli spennende, jeg har en del planer men om jeg velger å gjøre det, det har jeg enda ikke bestemt meg for, men jeg røper ingenting før i morgen. Nå skal jeg sette meg ned å se videre på Shadowhunters, skal forresten lese bokserien som serien er basert på etter at jeg er ferdig med Harry Potter serien.

Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ønsker dere alle sammen en flott dag videre så blogges vi i morgen igjen.

Follow

Én kommentar

Katarina Hansen

25.02.2016 kl.12:28

Så fint :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits