30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- LUNCH

Heisann søtinger, i dag snør det, ikke bare litt men mye og jeg elsker det, har lyst til å løpe ut når det blir opphold å ta masse bilder, men kameraet mitt er fremdeles helt utladd, jeg har glemt å lade det og nå er det på tide at jeg setter det på lading. Er jo skandale at det er fri for størm når det blir så fine muligheter til å ta bilder.

Dagens fotografi utfordring er å ta bilde av lunsjen min, som jeg har sagt tidligere i et innlegg er jeg ikke særlig glad i å ta bilde av mat og ting i den duren, jeg syns rett og slett det er kjedelig. Jeg har jo selv valgt å ta med at jeg skal ta bilde av mat i denne utfordringen så da er det best om jeg gjør det også. Lunsjen min i dag består egentlig av noe så enkelt som en appelsin, ikke noe skikkelig lunsj men det var det eneste jeg ville ha å spise akkurat nå, så her er bildet av appelsinen min.Det er bare tre dager igjen av fotografi utfordringen nå, og morgendagens utfordring består av å ta bilde av lys, hmmm hmmm hmmm. Får se hva jeg finner på å ta bilde av i morgen da. Jeg skal sette meg ned å drikke en kopp kaffe å se på filmen The Perks of Being a Wallflower, har sett litt av den og så langt elsker jeg den, har også tenkt å lese boka som filmen er basert på, har hørt at det skal være en flott bok.

Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK om dere har lyst til det. Ønsker dere en fortsatt flott dag videre så blogges vi imorgen.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits