30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- HANDS

God kveld søtinger, i dag er det nest siste dag av fotografi utfordringen min og dagens bilde skal være av noe som har med hender å gjøre, og allerede i går kom jeg på hva jeg skulle ta bilde av. Vi har nemlig vært på besøk hos mormor og morfar å vært en tur i fjøsen, kosa med sauene og leka med små lammene. Det er virkelig koselig at det er kommet lam nå så tidlig, de pynter sånn opp i fjøsen og så blir det så mye mer liv der.

Dere vet jo at jeg elsker sauene, og jeg elsker å kose med dem, så det jeg har valgt å ta bilde av er når jeg koser med sauene, hånden min mot ulla deres, supert! Jeg og mamma laga også et lite hjerte mot ulla til en av sauene, Fryda. Vi elsker sauene begge to. Her er uansett bildene.

Elsker virkelig å kose med sauene å kjenne den myke og deilige ulla deres. I morgen så er det siste dag av utfordringen og da skal ut å ta naturbilder, skal prøve å få tatt flere bilder å legge ut til dere så dere får mer enn bare et naturbilde. Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og at dere kan like og følge facebook siden til bloggen min HER.

Nå skal jeg sette meg ned forran ovnen i stua i godstolen min å lese videre i Harry Potter boka mi, det blir så spennende at jeg har ikke lyst til å legge fra meg boka men jeg vil jo heller ikke bli så fort ferdig med den, så jeg prøver å lese maks 5 kapittel hver dag. Jeg vil ikke lese mer, for da blir jeg så fort ferdig og det er jo kjipt, men også litt bra for da kan jeg gå videre å lese andre ting jeg vil.

Ha en fortsatt flott kveld da dere så blogges vi i morgen.

Follow

Én kommentar

Sizefit

29.02.2016 kl.20:31

Så fint bilde :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits