30 DAY PHOTOGRAPHY CHALLENGE- NATURE

Hei søtinger, i dag er det dag 30 av fotografi utfordringen og det betyr at det er siste dag, dagens utfordring er å ta bilde av naturen, og for meg er dette veldig lett, ikke bare fordi jeg elsker å ta naturbilder men også fordi jeg trenger bare å gå noen få skritt så er jeg i skogen og kan ta masse bilder. Jeg gikk ikke en lang tur, men jeg fikk uansett tatt noen få bilder som jeg syns ble ganske så greie og er fornøyd meg. Dette er som sagt siste dag av foto utfordringen, i løpet av disse 30 dagene har jeg lært å kjenne kameraet mitt bedre, blitt flinkere til å se motiver rundt meg og ikke tenkte så nøye igjennom før jeg tar bilde også, jeg trenger ikke alltid å ha alt perfekt, et bilde kan være fint selv om det ikke er helt 100% klart. Det jeg er mest fornøyd med er at jeg har klart å legge ut et nytt innlegg med et eller flere bilder hver dag nå i en måned, det er jeg stolt over at jeg har klart. Oppdrag utført!

Jeg kommer til å ta noen dager fri fra bloggen nå, for å forberede neste innlegg jeg har tenkt å legge ut, et innlegg hvor jeg forteller dere litt om hva jeg har tenkt å gjøre videre på bloggen min. Jeg har i værtfall ikke tenkt å slutte å skrive det er sikkert, det har blitt mye lettere for meg å skrive nå som jeg har fått en del øvelse på det igjen.

Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og at du kan følge og like Facebook siden til bloggen min HER. Nå skal jeg se litt på youtube på noen videoer før jeg setter meg ned til å lese videre i Harry Potter, har ikke mange kapitler igjen før jeg er ferdig og begynner på bok nr 5, gleder meg.

Vi blogges igjen om noen dager da dere, ha en forsatt flott kveld videre, snakkes.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits