ELGEN PÅ BESØK I HAGEN

God kveld folkes, nå er det en stund siden sist gang jeg skrev noe på bloggen, jeg har rett og slett tatt meg en liten ferie fra å skrive, det å skrive i 30 dager i strekk er slitsomt så det har vært veldig godt å gå en stund uten å tenke på å skrive noe som helst. Jeg er for øyeblikket i Kjøpsvik, har vært her siden den 9 og blir her i cirka en måned før jeg reiser hjem igjen. Jeg har tenkte å begynne å skrive flere innlegg og jeg har laget en plan, planen over innleggene skal jeg legge ut i et annet innlegg, mest sansynlig legger jeg ut innlegget på søndag.

I dag har vært en veldig koselig dag egentlig, stod opp ca klokken 8, gikk ned for å spise frokost så satte jeg meg til å se på serie og så leste jeg videre i femte Harry Potter bok, elsker virkelig den serien. Etter å ha lest til klokken 12 gikk jeg opp for å vekke kjæresten min som har vært på nattskift. Rett etterpå gikk jeg for å se ut, og rett forran meg står skogens konge, elgen i hagen vår å ser. Jeg fikk selvfølelig til å ta noen fine bilder av han så her er de.

Elgen er virkelig et vakkert dyr, og det å være så heldig som oss å få den så tett innpå er stor stas, denne oksen er ingen storkar men likevel er han nydelig. Nå skal jeg gjøre litt husarbeid før jeg setter meg ned til å lese, kan hende jeg går ut en tur også, har litt lyst på en kveldstur før jeg legger meg. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM  og du kan også følge FACEBOOK SIDEN min.

Ønsker dere alle en fortsatt flott fredagskveld videre så blogges vi om ikke så lenge. (beklager at innlegget ble lagt ut så sent)

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits