EN LITEN FILMSNUTT

Heisann folkens, i dag sov vi til klokken halv 10 så stod vi opp å gikk på butikken en tur, kjøpte oss pizza og en øl hver som vi skal kose oss med når kjæresten kommer hjem fra jobb i kveld. I dag har jeg tenkt å prøve å få lest så mye som mulig for jeg har ikke fått lest så mye som det jeg ville, så jeg trenger virkelig å få gjort noe med det.

Det regner en del her i Kjøpsvik så jeg har planlagt å gjøre litt husarbeid, så har jeg i det minste litt å gjøre sånn at jeg ikke blir bare sittende i ro i en stol, for det er noe skikkelig dritt. Som dere sikkert har fått med dere i den siste uka så har vi en elg gående rett utenfor huset omtrent hver eneste dag. Han er så koselig for han er nesten ikke redd oss, han løper jo om vi kommer for nært, men jeg stod ute på trappa på søndags ettermiddag og tok bilder av han, han brydde seg ikke noe særlig og jeg er bare 3-4 meter unna han.

Jeg fikk tatt flere flotte bilder av kjekkasen og så fikk jeg til og med tatt en liten filmsnutt av han, og nettopp dette tenkte jeg å dele med dere nå. Jeg filma ikke med stativet så jeg beklager at det rister sånn, men følg heller med på hvor fantastisk søt han er i stedet for å fokusere på hvordan jeg filmer.Er han ikke nydelig? Se på de pene markeringene han har på ørene sine, åh når jeg ser elgen sånn så skal jeg ærlig innrømme at jeg har ikke lyst til å jakte, heldigvis er det ikke denne kjekkasen jeg skal jakte på, for jeg går ikke på jakt i Kjøpsvik. Dyrene er selvsagt fineste i skogen.Det var alle bildene og videoen, jeg har lagt ut videoen på youtube siden det var det enkleste, håper dere liker videoen og bildene, legg gjerne igjen en kommentar og si hva du syns.

Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en fortsatt flott dag da dere.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits