LESEKVELD I REGNVÆRET

God kveld folkens, i dag er det skikkelig grisevær her i Kjøpsvik, det er så dårlig at jeg har slettes ikke lyst til å gå ut i det hele tatt, og det er sjeldent det. Jeg sitter på kjøkkenet og drikker kaffe mens jeg jobbe med ting og tang, kjæresten er på jobb så jeg er alene. Jeg har egentlig ikke så veldig mye å gjøre i dag annet enn å jobbe videre og lese en del, jeg henger virkelig bak og derfor skal jeg prøve å lese til jeg kommer til kapittel 17 i dag, så er jeg omtrent der hvor jeg skal være.

Jeg glemte også at det var onsdag i dag og det betyr at muligheten til å kjøpe nytt treningskort røyk der, skal kjøpe nytt på mandag så jeg kommer meg tilbake på trening. Jeg har jo et godt utgangspunkt når det kommer til trening så jeg satser på at innen en måned skal jeg ha fått til å bli litt sterkere, jeg har noen mål og det ene er å ta 1 pull up uten hjelp fra hverken kjæresten eller andre ting og tang som kan hjelpe meg.

På fredag skal vi til Narvik, det er første gang jeg skal dit så det gleder jeg meg en god del til faktisk, jeg tror det kan bli koselig å ta en dagstur dit. Jeg har vel egentlig ikke planlagt å kjøpe noe særlig, vel jo jeg har en ide om hva jeg skal kjøpe men om jeg gjør det, det er en annen sak.


Dagens bilder er forresten bare en sånn prøve ting jeg gjorde, dere husker rosene jeg og kjæresten gav hverandre på Valentines dagen, vel de er ikke så fine lengre så jeg tok noen av dem å bruke til dekor, noen av rosene er hele mens andre har jeg knust totalt. Jeg fikk ideen av ei jente på youtube, husker ikke hva hun het eller videoen men er kult at man kan bruke blomster som er inntørka og vissne til ting etterpå også. Ganske kult om man også har flere motiver med på et bilder og flere lag med forskjellige ting.

Jeg skal sette meg ned til å lese mer i boka mi, jeg tviler ganske mye på at jeg klarer å lese helt til kapittel 17 i dag, 1 kapittel er ca 30 sider så jeg sliter der, liker bedre når kapittlene er korte, føler nærmest at jeg leser mer. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en fortsatt flott kveld videre da folkens, så blogges vi om ikke så alt for lenge.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits