UKAS QUOTE

God morgen folkens, vi er oppe og har gjort oss klar til å dra til Narvik, bussen går klokken 8 og vi er vel fremme ca i 10 tiden. Jeg kjenner egentlig ingen plass at jeg gruer meg til å dra dit i dag, jeg gleder meg faktisk kjempe mye og tror dette kommer til å bli kjempe gøy. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal kjøpe når jeg er der, vi drar jo dir primært for at kjæresten skal kjøpe seg nye tursko, noe jeg syns er supert!

I innlegget hvor jeg skrev om planene fremover sa jeg at jeg skulle skrive hver fredag ukas quote, og det har jeg også tentk å forholde meg til å gjøre, neppe hver fredag men har jeg muligheten og har funnet en quote jeg liker så skal jeg skrive det å legge det ut. Jeg syns det er så fint å se på sitat som kan gi meg inspirasjon, glede og styrke for resten av dagen, så denne gangen har jeg plukket ut denne.

Nå er det ikke lenge til vi skal dra og jeg har allerede gjort alt jeg trenger før jeg skal dra så jeg trenger ikke å stresse, skal gjøre dette til en flott dag, og så skal jeg smile mye og være super glad. Tenk over den quoten også, for husk på hvor viktig det er å få andre til å være glad. Nå har jeg ikke mer å si annet enn at jeg ønsker dere alle sammen en fortsatt flott fredag videre så snakkes vi kanskje senere i kveld, hvis ikke så blogges vi i morgen igjen.

Husk at dere kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK om du har lyst til det.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits