PÅSKEVÆR I KJØPSVIK

Hei søtinger, i dag har det vært nydelig vær, solen har skint så pent i hele dag og det har ikke vært en eneste sky på himmelen, litt kaldt er det jo enda siden det er en del vind, men i dag har det virkelig vært påskevær, jeg har hatt så lyst til å grille i hele dag men det ble ikke gjort så jeg håper vi får flere dager med godt vær sånn at vi kan grille og kose oss litt. I dag har jeg vært å fått kjøpt meg nytt treningskort og på onsdag begynner vi nok å trene i hallen igjen, i morgen blir det hjemmetrening.

Kjæresten har kjøpt meg nytt proteinpulver, som er laktosefritt og det gleder jeg meg til å prøve. Det forige pulveret var aldeles ikke laktosefritt og jeg fikk bare vondt av det, siden jeg ikke kan spise eller drikke noe som inneholder laktose, jeg kan men hvorfor gjøre det når jeg får vondt. Jeg håper også at dette kan smake bedre enn det jeg prøvde sist, for det jeg hadde sist smaker pyton. Det jeg får nå smaker jordbær og det blir spennende å prøve.

Jeg har forresten endelig funnet mønster til Ravenclaw skjerfet, vi skal til Narvik i morgen heller så da skal jeg inn på Nille å kjøpe garn og strikkepinner sånn at jeg kan komme i gang. Dette er jo et ganske enkelt mønster som bare består av å strikke rett og vrang så jeg skal nok klare å få det ferdig veldig fort, siden jeg strikker fort når jeg først kommer i gang, men så vil jeg heller strikke rolig og få et fint skjerf enn å strikke fort og ende opp med et hullete skjerf, noe jeg sjeldent gjør men uansett.

Vi har vært ute å gått på tur i dag, vi gikk ned til båthavna, vi sparer skogsturene til kjæresten har fått nyskoene sine, som er i morgen. Håper virkelig at de har skoene på lager da, og det har de nok hvis ikke så finnes det alltid et alternativ. Jeg fikk tatt noen fine bilder når vi var ute å gikk så her får dere noen bilder fra lille Kjøpsvik.


Dette er Stetind, jeg har så vanvittig lyst til å komme meg opp hit en gang, håper jeg får muligheten til det.Det var alle bildene for denne gangen, du ser kanskje at noen av bildene ikke er fullt fokurser, grunnen til dette er at jeg har ikke brukt stativ, og så var det en del vind og det gir bevegelse når jeg skal ta bilder, beklager dette, eller så er jeg ganske fornøyd med dagens bilder. I morgen når vi kommer til Narvik skal jeg prøve å få tatt flere bilder, skal ha med meg kameraet så jeg skal i det minste gjøre et forsøk.

Håper på at det blir nordlys i kveld for da kan det hende at jeg går ut å prøver å få tatt flere bilder. En liten morsom historie: Kjæresten sendte en melding i går og sa at det var nordlys ute, så jeg kledde på meg og gikk ut for å ta bilder. Jeg stod lenge ute uten at kameraet ville sammarbeide med meg, jeg prøvde alle mulige innstillinger uten å skjønne hva som skjedde, så jeg tenkte at det var best å gå inn å få varmen i meg og roe meg litt ned og heller gå ut igjen senere å prøve å ta flere bilder. Når jeg kom inn å la fra meg kameraet så jeg at grunnen til at jeg ikke fikk noen spektakulære bilder var fordi dekslet til linsa satt på. Du kan tro jeg følte meg bra teit når jeg oppdaga dette, jeg lo selvfølgelig men det er en ergelig liten feil.

Nå er det ikke lenge til min kjære skal på jobb så i stedet for å sitte bak pcen å jobbe mer så skal jeg heller snakke litt med han å sånn før han går på jobb. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ønsker dere alle sammen en fortsatt flott dag videre så blogges vi kanskje i morgen igjen.

Follow

Én kommentar

Snippen

21.03.2016 kl.21:12

Så koselig, kos deg masse i påska :D Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits