FRA KJØPSVIK TIL NARVIK OG TILBAKE

God kveld søtinger, endelig har jeg fått satt meg ned i sofaen etter å ha vært på farten i hele dag. I dag har jeg for første gang vært i Narvik, det er vel ikke så kult for alle dere andre men jeg syns det er ganske så kult, fikk kommer meg til en ny plass og fikk utforska litt. Jeg stod opp 04:45 i mårrest, lå i senga litt å så igjennom diverse ting og tang på mobilen før jeg kasta av meg dyna og kom meg opp for å spise frokost og gjøre meg klar for dagen.

Kjæresten hadde jo vært på nattskift og kom hjem og rakk bare å spise en yoghurt og kle på seg andre klær før vi gikk ned til bussen, så jeg var veldig opplagt og klar for turen mens Inge var nok mer trøtt og hadde han hatt muligheten tror jeg heller han ville lagt seg i senga for å sove, det hadde jeg gjort i hvertfall. Jeg har i hvertfall hatt en super dag og er veldig takknemlig for at kjæresten min tok meg med dit. Han har fått nye tursko nå så satser på noen lengre skogsturer i påska og fremover.

Jeg fikk forresten kjøp garn og strikkepinner sånn at jeg kan begynne å strikke på Ravenclaw skerfet som jeg har snakket om i de siste innleggene. Fargene er nok ikke helt nøyaktige etter hva som vises i filmen men jeg tror ikke at jeg klarer å finne farger som er helt nøyaktig uten å kjøpe på nettet og det orker jeg ikke. Jeg ser på dette skerfet jeg skal strikke nå som en prøve, håper jo at det blir bra og blir det bra så skal jeg jammen meg bruke skerfet også. Skal skrive mer om dette prosjektet i et annen innlegg.

Jeg hadde kameraet med meg på bussen og fikk tatt en god del bilder av naturen og landskapet langs veien og tenkte at jeg skal dele noen av disse bildene med dere. Husk at jeg har tatt bildene mens jeg sitter på bussen og er i bevegelse så bildene er ikke 100% klare og slik som jeg helst skulle hatt dem. Til tross for alt dette så er jeg egentlig ganske fornøyd med de fleste bildene jeg fikk tatt.Det var alle bildene for i dag, nå er jeg så trøtt at jeg holder på å sovne av her jeg sitter, så jeg skal drikke en redbull sånn at jeg kan få litt energi til å klare og holde meg våken til kjæresten går på jobb i natt, håper jeg kan få sove litt lengre i morgen. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ønsker dere en fortsatt flott dag videre så blogges vi igjen om ikke så lenge.

Follow

Én kommentar

Thea Linni

22.03.2016 kl.19:34

Fy flate, for noen bilder! :-D Kunne blitt profesjonell fotograf du!

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits