UKAS QUOTE

Hei søtinger, jeg glemte rett og slett at av jeg skulle skrive dette innlegget på fredag så dere får unnskylde meg for å ha glemte det av, men uka er heldigvis ikke over enda så det gir meg tid til å skrive dette innlegget nå i dag og det har jeg tenkt å gjøre nå mens jeg venter på at kjæresten skal bli ferdig med å spille wow sånn at det kan bli min tur til å spille litt før vi går ut å går oss en tur, og nå når jeg tenker over det så passer akkurat dette sitatet til dagen og til meg.Dette er så sant som det kan bli, og jeg tror det finnes mange av dere der ute som er helt enig i ukas quote, eller hva? Bildet her er forresten tatt oppe på Kisfjellet som er rett under Småtindene som dere ser i bakgrunnen. Jeg har så utrolig lyst til å komme meg opp på alle disse fjelltoppene, kjenner hvor det klør i beina etter å gå på fjelltur, og det hjelper heller ikke at mamma sender meg snap av at hun er på fjelltur i dag, til og med på mitt favoritt fjell.

Ønsker dere alle sammen en fortsatt flott dag videre så blogges vi nok igjen om ikke så alt for lenge. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

21, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits