NOEN BILDER FRA KJØPSVIK

God morgen søtinger, klokken er bare 08:39 når jeg nå går i gang med dette innlegget. Planen min i gårkveld var egentlig å legge meg tidlig og sove litt lengre enn til klokken 9. Som du ser så feilet jeg litt på den planen min, men det er greit, nå får jeg i det minste dagen med meg. Dagen min startet med at verdens søteste Baldrian kom opp i senga mi for å kose, vi lå å kosa i en halv time nesten før han ble lei og gikk i kjøkkenet og masa etter mat. Herlig å komme tilbake til Baldrian min.

Været her hjemme er ganske så kjedelig, her er det overskyet og regner en gang i blant, det virker nesten som om at jeg kom fra et annet land, for i Kjøpsvik har det nesten bare vært sol og godt vært, noen få av dagene regnet det men ellers var det fint vær. Jeg vil bare tilbake dit så fort som mulig egentlig, som jeg skrev i går har lille Kjøpsvik blitt hjemme for meg nå. Ikke det at jeg ikke føler meg hjemme her hos mamma og pappa, men det er så godt å bo sammen med kjæresten, å leve livet sammen med han.

Jeg tenkte at før jeg begynner å tenke på å gjøre så mye her hjemme så skal jeg legge ut noen av de siste bildene jeg fikk tatt i Kjøpsvik for denne gangen, tilbake skal jeg og da skal jeg ta flere bilder å legge ut her, men her er de jeg har tatt nå.Det var alle natur bildene jeg fikk tatt sist, ikke så mange men så har jeg ikke vært i det helt store fotografi humøret, det kommer seg vel etter hvert. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Nå er klokken 10:06 og det har begynt å klarne opp så det blir nok litt finere vær i dag enn det jeg så for meg når jeg våkna. Ha en fortsatt flott dag da dere så blogges vi igjen om ikke så alt for lenge.

Follow

Én kommentar

Malinshjerte

09.04.2016 kl.10:37

Så nydelige bilder. Ha en strålende dag :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits