FJØSPOST

God morgen folkens, i dag er jeg tidlig oppe mest fordi jeg ikke fikk til å sove lengre men også fordi jeg har en del planer jeg må få utført i dag og en av de tingene er å skrive nettopp dette blogg innlegget. I går var vi på besøk hos mormor og morfar og onkelen min, jeg har savna dem så mye når jeg har vært i Kjøpsvik en hel måned. Det var veldig trivelig å komme dit igjen etter å ha vært borte så lenge, hunden til onkelen min, Tussi, hun ble veldig glad for å se meg, hun satte seg rett i fanget mitt og der ble hun værende en god stund. Skikkelig kosete elghund lille Tussi.

Før fjøstid gikk vi en liten tur sammen med onkel og Tussi, det ble en kort tur men likevel veldig fin og koselig, gikk på plasser hvor jeg aldri før har vært og fytti katta det er spennende å utforske. Jeg hadde ikke med meg kameraet på denne turen men neste gang vi går dit skal jeg ha med meg kameraet og få tatt masse bilder, satser på en tur dit når det er godt vær. Tok litt bilder med mobilen og de kan jeg legge ut i morgen tidlig.

Etter turen gikk vi i fjøsen omtrent med en gang, jeg har savna sauene ekstremt mye. De er en så stor del av livet mitt, av meg, så når jeg er borte fra dem så lenge er det ekstra godt å se dem igjen. Disse sauene er mer enn bare simple dyr for meg, jeg elsker dem mer enn ord kan forklare. Heldigvis har alt i fjøsen gått bra mens jeg har vært borte, Søster har fått tre søte små lam. Lita sine lam er blitt så store nå at jeg kjente dem nesten ikke igjen, lille pia er også blitt ganske så stor, og nydelig er hun, det er sikkert og visst. Jeg har tatt en del bilder i fjøsen og de har jeg tenkt å dele med dere nå, håper dere liker dem.


Dette var alle bildene jeg fikk tatt i går i fjøsen, jeg er ganske fornøyd, og må virkelig bare skryte av Iphone 6 sitt kamera, det er jo helt supert. Skal prøve å få tatt flere bilder hver gang jeg er i fjøsen så dere får flere bilder av sauene, også sånn at jeg kan få inn noe på bloggen min som faktisk har med fjøsen å gjøre siden det er det bloggnavnet mitt er, Fjøsjenta. Vurderer å bytte navn å legge ut de gamle innleggene mine men skal tenke mer over det først.

Nå skal jeg bare slappe av litt å se serie mens jeg spiser så vet jeg ikke helt hva jeg finner på å gjøre etterpå. Ønsker dere alle en fortsatt flott dag videre så blogges vi igjen i morgen. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

Follow

2 kommentarer

Vanja

10.04.2016 kl.18:48

Hei!

Hva tenker du om å spise kjøtt, ettersom du har et så nært forhold til sau og dyr generelt?

Tone-Lise

10.04.2016 kl.21:02

Vanja: Heisann.

Godt spørsmål. Jeg spiser kjøtt av storfe, gris og elg. Sauekjøtt er godt men ettersom jeg har et såpass nært forhold til sau velger jeg å ikke spise kjøtt av sau. Jeg tenker at det er helt i orden å spise kjøtt om man liker det. Liker man det ikke eller er i mot det så er det greit å ikke spise kjøtt. :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits