NOEN FÅ BILDER

Heisann folkens, i dag er jeg våken tidlig siden jeg tenkte å rekke å publisere et innlegg med noen bilder fra turen jeg snakka om i gårdagens innlegg, tenkte nemlig å få dette innlegget ut før jeg skal av gårde å treffe min kjære Inge, vi har vært borte fra hverandre i ca 2 dager og jeg savner han sykt mye. Gleder meg masse til å treffe han igjen, blir så koselig.

Jeg skrev i gårdagens innlegg at jeg tok noen bilder med mobilen da vi gikk en liten tur sammen med onkel og hunden hans Tussi. Jeg har ikke tatt så mange bilder men jeg syns jeg fikk tatt noen få søte bilder av litt forskjellige ting og tang. Neste gang vi går dit har jeg tenkt å ha med meg kameraet og ta mange bilder av det jeg ser er mulig å ta bilde av.

Om du ser godt nok etter på dette bildet så ser du Tussi, du trenger kanskje ikke å se så godt etter heller. Men disse to haugene er svær i forhold til henne, ikke sant? Tro om disse har en gang vært sammen? hmm!Når jeg ser dette bildet tenker jeg tilbake til da vi var barn og brukte å leke i skogen, tenker på dagens barn som blir plassert forran en pc eller tv, skrekkelig. Sier ikke at alle gjør det, men tror de fleste barn nå til dags er svært opptatt av mobil, data, og TV. Mine skal ut i naturen og leke i skogen og få oppleve naturen skikkelig.

Jeg må bare si tusen hjertelig takk til alle dere 40 som var innom bloggen min i går, jeg ligger på topp over bloggere i Gildeskål og det syns jeg er stor stas. Igjen, tusen takk søtinger.

Nå skal jeg spise litt og så skal jeg begynne å gjøre meg klar for å gå til kjæresten min. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en fortsatt flott dag videre så blogges vi igjen om ikke så alt for lenge.

Follow

Én kommentar

Iselin Renée

11.04.2016 kl.15:09

Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits