FJØSPOST DEL 2

God kveld folkens. I dag har jeg tilbrakt dagen sammen med kjæresten min, vi har for det meste hatt en rolig dag og enkelte ganger setter selv jeg pris på rolige dager. Etter å ha vært hos kjæresten min kom mamma og henta meg så dro vi på besøk til mormor og morfar for å gå en tur i fjøsen å hjelpe dem. Onkel har holdt på å klippe sauene i de to siste dagen så nå er alle ferdig klippt og ser kjempe flotte ut. Tulla var en av sauene som visst nok var litt usikker på å få klippen sin, men etter å ha fått den har hun stått i stakken sin å vist seg frem. Tullete Tulla.

Søster har fått tre lam, til å begynne med var det bare to av lammene som fikk melk av flaske, nå får alle tre melk av flaske. Ene væren hennes har fått navnet Bølle, oppkalt etter Søster sin bror. Han er utrolig nydelig men han er en skikkelig bølle, siden han presser seg innpå de to andre når de får mat, han liker visst nok ikke å vente på tur. Blir koselig med disse små på fjellet nå til sommeren, for de kommer til å være så kosete av seg og det elsker vi.

Vi har dessvere også funnet ut at ene sauen, Rose har vært uheldig og ikke tatt lam i høst, så hun får ikke lam i år. I dag fikk jeg forresten tatt litt flere bilder i fjøsen og håper dere liker de, skal prøve å få tatt bilder hver gang jeg er i fjøsen.









































Det var alle bildene for i dag, nå skal jeg logge av alt av internett så skal jeg gå på badet å dusje for nå stinker jeg sau, sauer lukter godt men jeg tror ikke helt at det er akseptabelt av meg å sitte udusja på bussen til Bodø i morgen og stinke sau. I morgen skal jeg til Bodø sammen med kjæresten, han reiser tilbake til Kjøpsvik i morgen, skulle gjerne blitt med men jeg må være hjemme litt også, men som jeg sa så ser jeg på Kjøpsvik som hjemme nå.

Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM  og FACEBOOK. Ha en flott dag videre da folkens så blogges vi nok i morgen da.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits