DAGSTUR PÅ BUVIKA

Heisann folkens. I går var jeg med mamma og tante en tur på Buvika. Tussi, hunden til onkel var forresten også med på tur og hun ble så glad for å få være med oss på tur. Vi tok med oss litt mat i hver vår sekk og la i vei, gikk helt rolig og tok bilder under veis. Jeg har ikke tatt så mange bilder som jeg trodde jeg kom til å ta, jeg var mer opptatt med å se meg rundt. Jeg var også en del opptatt med Tussi som ganske ofte fant på litt morsomme ting å gjøre. Her er uansett bildene jeg fikk tatt i går, håper dere liker dem.

Det var alle bildene for denne gangen, har tatt en del bilder med mobilen også og tenkte å legge de ut i et senere innlegg. Har også tatt flere bilder av sauene og legger nok ut de bildene i løpet av dagen. Nå er planen min å gå ned i kjelleren å få trent litt mage siden jeg har glemt den delen, jeg har fokusert så mye på armene og skuldrene i løpet av de siste ukene, resultat har jeg også fått fordi jeg har blitt sterke, og det er deilig.

Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en fortsatt flott dag videre så blogges vi igjen senere da dere.

Follow

2 kommentarer

Fjelljerven

26.04.2016 kl.22:23

Kjempefine bilder som du har tatt fra Buvika og rundt Ferrisundet :-)

Tone-Lise

26.04.2016 kl.22:26

Fjelljerven: Takk takk :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits