FJØSPOST DEL 3

God kveld folkens, jeg skrev i dagens første innlegg at jeg skulle legge ut bilder fra når jeg var i fjøsen i går. Det har ikke skjedd så mye nytt i fjøsen siden jeg var der sist. Frøya så litt mistenksom ut, som om hun hadde noe lamming på gang men hun begynner vel bare å gjøre seg klar til å få lammene sine. De lammene som allerede er kommet begynner å bli store og fine, og lammene elsker å være framme på fjøsgulvet å få lov til å hoppe å leke mens mor selv står i stakken og spiser.

Jeg gleder meg veldig mye til resten av sauene får sine lam, det blir skikkelig gøy og koselig å ha så mange smålam å leke å kose med. Jeg gleder meg også til det blir klart til at de kan slippes ut, for da blir det lettere for meg å ta bilder av alle sauene med kameraet mitt, nå når jeg er i fjøsen så bruker jeg mobilen. Jeg får bedre til å ta bilder med mobilen i fjøsen siden den er litt kjappere enn kameraet mitt som jeg hele tiden må justere innstillingene på for å få best mulig bilde. Her er bildene jeg har tatt.Det var alle bildene for denne gangen, det er i enkelte tilfeller vanskelig å ta helt perfekte bilder av sauene, et eksempel er Misty, hun står aldri stille og det samme gjelder Pippi og Søster. Det er vanskelige sauer å få tatt bilder av, men det blir som sagt lettere å ta bilde av dem når de kommer ut, da blir de mer rolige også.

Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en fortsatt flott kveld videre så blogges vi igjen i morgen en gang.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits