FJØSPOST DEL 5

God morgen. I går kveld var vi igjen på besøk hos mormor og morfar og da gikk vi selvfølgelig med i fjøsen for å hjelpe dem. Natt til fredag fikk Frida et lam, en liten vær. Han er så liten, men han er virkelig nydelig. Jeg ble forelska i han med en gang jeg så han. Det går ikke lang tid før jeg knytter meg til de nye lammene, bare sekunder. Er det rart? De er jo verdens mest nydeligste skapninger. Jeg har som vanlig tatt en del bilder av gjengen i fjøsen og her har dere gårdagens bilder.

Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for denne gangen, det blir nok ikke lenge til jeg får flere bilder å legge ut, det er jo mange sauer som enda ikke har fått sine lam så det blir mange små å ta bilder av men det er bare koselig.

Før jeg avslutter dagens innlegg så lurer jeg på en ting, dere som leser bloggen min, syns dere jeg skal bytte blogg navn til mitt eget navn eller fortsette å blogge som Fjøsjenta? Skriv i kommentarfeltet hva du mener, hadde vært kjekt å vite hva du mener om dette.

Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en fantastisk flott dag videre da folkens så blogges vi igjen om ikke så alt for lenge.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits