ÅRETS FØRSTE TUR TIL LANGSANDEN

Dersom du har lest bloggen min siden jeg starta å skrive så vet du at jeg i fjor sommer var svært ofte på Langsanden og tok masse bilder og la dem ut her til dere. I dag var første turen tilbake til Langsanden i år. Endelig har de fjerna Salt, det står igjen en del ting der som jeg håper de fjerner. Jeg kan forresten ikke tenke meg til at de som styrer med dette er ferdige med å rydde opp alt søpla som ligger stødd utover stranda heller, nesten oppe med veien har de brent søppel og sånt, det ligger store spikre strødd utover et stort område, og det er jo rett og slett skummelt, jeg har værtfall ikke lyst til å tråkke ned på det, så jeg håper de som har lagd dette rotet drar tilbake fort som fanden og gjør noe med det, det er jo motbydelig.

Ellers så er stranda fin, den er tilbake til normalen, der hvor det er mulig å ta bilde av hele stranda uten at det står masse forskjellige bygg der og ødelegger, det er ikke meningen å provosere noen når jeg sier dette. Det er ganske enkelt bare min mening at dette Salt prosjektet ikke er noe fint. Vi hadde det ganske fint på stranda i dag, inntil det begynte å snø sånn våt snø, da gikk vi opp til bilen og kjørte hjem.

Jeg fikk tatt noen få bilder i dag, jeg var ikke helt i det store fotograf humøret i dag så dere får unnskylde meg for kjedelige og få bilder, det blir nok mye av det samme i dag, men likevell tenkte jeg at jeg skulle bare dele bildene med dere uansett.Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere i dag, det blir nok en del bilder fra Langsanden dere får sett på bloggen min i sommer, det er så fint å være der å ta bilde når sola går ned, gleder meg masse til å ta flere bilder både der og mange andre plasser. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en flott kveld videre da folkens, så blogges vi kanskje i morgen.

Follow

Én kommentar

Emilie&Linda-mor&datter <3

23.04.2016 kl.18:55

Wow, for noen flotte bilder! Du er virkelig flink!! :)

Ha en super helg :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits