FJØSPOST DEL 6

God morgen folkens, jeg føler nesten at jeg har det litt travelt nå når jeg egentlig ikke har det, men etter å ha sett på Total Divas, digger det, så er jeg ekstremt gira på å få trent masse nå, og i dag har jeg planlagt å trene lår og en del mage. Jeg føler at etter jeg begynte å trene sist jeg var i Kjøpsvik så har jeg nå fått en bedre resultat, jeg har lært flere øvelser, og med proteinpulver går det litt fortere følere jeg, jeg føler meg værtfall bedre.

Dagens innlegg skal ikke handle om trening som du sikkert har forstått etter å ha lest overskriften, jeg har lagt ut mange fjøsposter nå de siste ukene men det ligger jo litt i navnet på bloggen min at jeg burde legge ut bilder fra fjøsen. I går var vi i fjøsen igjen og vi kom akkurat helt perfekt dit fordi Frøya var gått i gang med å lamme. Da vi kom hadde hun allerede fått en liten vær, det gikk omtrent tre timer før vi fikk vær nummer 2 ut, den ene foten til vær nummer 2 lå bakover og derfor tok det så lang tid. Det er veldig skummelt når det går så lang tid mellom vært lam, heldigvis gikk alt bra denne gangen med Frøya. Vær nummer to klarte så vidt å komme seg ut før vær nummer 3 kom ut.

Frøya fikk altså 3 små vær lam, det er første gang hun har lam og så smeller hun til med tre stykker, det er flott og godt gjort av Frøya mi. Neste sau som lammer nå kommer til å bli Pippi, hun virka veldig klar i går når vi var der men ingenting har enda skjedd så jeg venter egentlig bare på å få melding fra morfar om at Pippi har begynt å lamme. Jeg tok bare noen få bilder i går i fjøsen, jeg var mer opptatt med å hjelpe til med å få ut de små lammene og få dem til å drikke melk.Dette er forresten Frida sin lille vær, han er så nydelig og god, jeg elsker han rett og slett. Det var egentlig alle bildene jeg hadde å vise dere i dag, håper dere er fornøyd med det.

Jeg vurderer forresten å skrive et lengre innlegg om rovdyr, men har ikke helt bestemt meg, hva syns du? Nå skal jeg kle på meg å komme meg ned i kjelleren å trene litt så husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Blogges senere.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits