LESE UPDATE!

God morgen søtinger. Jeg vil først og fremst til takk til de 20 av dere som har valgt å like Facebook siden til bloggen min. Jeg syns det er kjempe stas at dere liker siden til bloggen min, og syns det er fint om enda flere kunne tenke seg til å like siden om dere da liker siden, her er det ingen tvang. Igjen tusen takk.

Været her i dag er skikkelig fint, jeg har veldig lyst til å kle på meg å gå meg en tur i skogen å prøve å få ta en del nye bilder jeg kan legge ut her, og det skal jeg, men ikke før jeg har spist litt lunsj. Jeg har allerede vært nede i kjelleren og trent mage og litt armer, jeg har virkelig kommet godt i gang og kjenner meg mye sterkere enn hva jeg gjorde før jeg begynte å trene skikkelig hardt.

Når det kommer til lesing som dette innlegget faktisk handler om så tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på hvor jeg ligger an. Jeg leser altså Harry Potter bøkerne, og holder for øyeblikket på med bok 5 som er Harry Potter and the Order of the Phoenix. Jeg er i skrivende stund kommet til kapittel 35 og er på side 719. Jeg har brukt lang tid på denne boka men nå har jeg bare 4 kapittel igjen og har planlagt å lese 2 kapittel i løpet av dagen og ta de to siste i morgen.

Jeg er egentlig veldig glad for at jeg nå er snart ferdig med denne boka, jeg vil egentlig bare lese de to siste så fort som mulig for jeg er så gira på å lese videre. Inntil nå så elsker jeg rett og slett denne serien, den er så lett å lese, og anbefaler deg virkelig å lese denne serien om du ikke har gjort det, har du ikke gjort det så går du glipp av en fantastisk serie.Jeg føler egentlig ikke at jeg har så veldig mye mer å si for øyeblikket så jeg skal komme i gang med å spise så skal jeg etter hvert kle på meg og komme meg ut i godværet. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Det vil være kjempe hyggelig om du gjør det og om du hjelper meg med å dele linken til bloggen min sånn at jeg kan få flere lesere, det er ikke gøy å skrive uten at noen skal lese noe så det vil jeg sette stor pris på.

Ha en flott dag videre da folkens så blogges vi igjen i morgen tidlig.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits