EN LITEN SKOGSTUR

God morgen folkens. I går var jeg å gikk meg en liten tur i skogen, det ble ingen lang tur, bare en helt rolig og liten tur, formålet med turen var å prøve å få tatt litt nye naturbilder som jeg kunne legge ut her og det har jeg gjort. Før jeg legger ut bildene har jeg bare en liten ting jeg vil fortelle og det er at Hoppetussa har fått en svær vær, han var så stor at vi måtte hjelpe henne å få han ut. Nå er det bare Tulla, Lillegrå, Bambi og Mi Pia igjen som skal lamme, og det gleder jeg meg til.

Legg merke til de fantastiske flotte skyene og lyset, jeg elsker når skyene er sånn og disse mørke fargene er virkelig nydelige. Jeg syns forresten at denne tingen på siste bilde kan ligne litt på en edderkopp, tar jeg feil eller? Jeg får mer inspirasjon til å ta flere bilder når jeg ser tilbake på bildene jeg har tatt, det gir meg lyst til å gå ut i skogen å finne flere motiv å ta bilde av.

Nå skal jeg spise frokost, så husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en flott dag videre da folkens, så blogges vi igjen senere.

Follow

6 kommentarer

Henriette Celin

30.04.2016 kl.08:35

Det første bilde var utrolig fint! Liker også veldig godt når himmelen er sånn ^^

Ellers flotte bilder. Gøy å gå ut i naturen og fotografere (:

Tone-Lise

30.04.2016 kl.08:37

Henriette Celin: Takk skal du ha. Ja naturen er et flott sted å utforske og finne flotte bildemotiv :)

Susanna

30.04.2016 kl.09:17

Wow vilka fantastiska bilder :D

Tone-Lise

30.04.2016 kl.10:15

Susanna: Tusen takk :)
Du tar utrolig vakkre bilder du tar

Tone-Lise

30.04.2016 kl.14:10

Robert's Photography and Digit: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits