TOPP 5 LÅTER- APRIL

God kveld folkens. Sist måned hørte jeg på veldig rolig og avslappa musikk, denne måneden har jeg hatt litt blanda musikk jeg har hørt på, alt fra veldig bråkete musikk til helt rolig og stille musikk. Siden vi nå har kommet til siste dag i april så tenkte jeg å legge ut mine topp 5 låter nå og dele de låtene med dere. Dette er neppe sanger som passer for alle sammen men så må vi alle sammen tenke på at alle har vi hver vår smak og det er viktig å respektere. Her er mine topp 5 låter for April.

EPICA- SENSORIUM

SIA- CHEAP THRILLS

MUMFORD & SONS- I WILL WAIT

AHA- FOREST FIRE

AVANTASIA- DYING FOR AN ANGEL

En god blanding av litt av hvert på denne lille lista mi, jeg kunne nevnt mange sanger men jeg har valgt ut mine favoritter, de jeg har hørt på flest ganger i løpet av denne måneden. Håper dere liker april lista mi, nesten måned i slutten av måneden kommer jeg med en ny liste så håper dere ser frem til det. Skriv gjerne i kommentarfeltet under hva dine topp fem låter for april har vært, eller dine favoritt låter generelt.

Husk forresten at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ønsker dere alle sammen en fortsatt flott kveld videre så blogges vi igjen om ikke så lenge.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits