NEST SISTE BOK

God kveld igjen søtinger. I dag har jeg hatt en veldig god blogg dag føler jeg, dette er mitt tredje innlegg for i dag og ganske sikkert mitt siste innlegg for i dag, for etter at jeg er ferdig med å skrive dette innlegget så har jeg nok ikke mer å skrive om, og får jeg mer å skrive om så skal jeg spare det å skrive om det i morgen heller.


 

I dag har jeg lest ferdig Harry Potter and the Order of the Phoenix, som består av 800 sider, jeg brukte kjempe lang tid på denne boka men det var virkelig verdt å bruke tid på å lese den. Serien blir bare bedre og bedre for hvert kapittel og jeg føler nesten at det blir trist når jeg snart er ferdig med serien. De fleste der ute har nok lest denne serien men for de av dere som ikke har lest serien så vil jeg ikke spolere noe, men boka var virkelig flott og jeg nesten på gråten da Sirius Black døde, Sirus var bare fantastisk, en praktfull mann.

Nå skal jeg altså begynne på Harry Potter and the Half-Blood Prince, og det gleder jeg meg masse til. Denne boka består av 542 sider og det leser jeg ganske fort ut, om jeg leser et kapittel hver dag så vil det ta meg en måned å lese den, jeg tviler på jeg kommer til å lese kun ett kapittel hver dag, serien begynner å bli så spennende at jeg vil ikke legge fra meg boka når jeg først skal begynne å lese, jeg vil bare lese å få med meg hva som skjer videre så fort som mulig.Er ikke forsiden bare helt fantastisk nydelig, dette er virkelig kunst, herlig!

Jeg gruer meg egentlig litt til jeg er ferdig med serien, for jeg aner ikke hva jeg skal lese etterpå. Jeg vet ikke om jeg har skrevet om det på bloggen min, men målet mitt i år er å lese 10 bøker, Harry Potter serien består av syv bøker noe som betyr at jeg trenger bare å lese tre til bøker og så har jeg nådd målet mitt. Jeg står i mellom Hunger Games serien eller Divergent serien, og jeg klarer ikke å velge. Begge seriene er utsolgt på CDON, hvor jeg til vanlig kjøper alt av bøker siden det eller i alle butikker er kjempe dyrt å kjøpe en hel bok serie.

Jeg vurderer også om jeg skal lese Anna and the French Kiss, Lola and the Boy Next Door og Isla and the Happily Ever After, har hørt at dette skal være fine bøker å lese om sommeren. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilke bøker jeg kommer til å velge. Kanskje dere kan hjelpe meg med å skrive det i kommentarfeltet under, eller kom med tips til andre bøker jeg kan lese.

Harry Potter and the Half-Blood Prince gleder jeg meg i værtfall vanvittig mye til å begynne å lese i, og nettopp det har jeg tenkt å begynne med akkurat nå. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en flott kveld videre da folkens.

Follow

2 kommentarer

01.05.2016 kl.11:47

Les Hunger Games!

Tone-Lise

01.05.2016 kl.19:58

Anonym: Det blir nok mest sansynlig Hunger Games serien jeg leser, ja :)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits