LESEDAG

Enkelte dager forsvinner jeg i en verden som kun består av å lese bøker, i dag har vært en sånn dag. Jeg har hatt en helt rolig dag hvor jeg for det meste har hatt nesen godt plantet i Harry Potter and the Half-Blood Prince. Jeg har kommet halvveis i boka i dag, jeg skal begynne å lese fra kapittel 16 når jeg i morgen tar opp boka for å fortsette. Jeg har ikke satt meg noen spesifikke mål for hvor fort jeg skal bli ferdig med denne boka. Jeg leser heller ikke for å bli fort ferdig fordi jeg vil det. Det er ganske enkelt sånn at jeg syns det er så spennende å lese denne boka.

Vi har kommet så lang inn i historien til der hvor Harry Potter har overhørt en ganske spennende samtale mellom Draco og Snape, Ron har blitt sammen med Lavender Brown (som jeg forøvrig absolutt ikke liker) Det blir ganske enkelt bare mer og mer spennende. Etter å ha sett alle filmene så skulle man ikke tro at en skulle kunne bli så oppslukt og overrasket over bøkerne men i dette tilfellet er det umulig å ikke bli det. Det er en fabelaktig historie, jeg bare elsker det.

Jeg har altså i dag lest fra side 143 til side 270 som betyr at jeg har faktisk bare lest 127 sider, det er egentlig ikke så veldig mye når jeg tenker meg om. Men jeg har altså lest fra kapittel 10 til og med kapittel 15, altså jeg har lest 5 kapittel i løpet av dagen, og jeg starta å lese ca i halv 2 tiden. Når jeg tenker meg om igjen så er det ikke rart at jeg ikke har lest mer, for i dag har også vært en dag hvor absolutt alle sammen her har bestemt seg for at det har vært en perfekt dag til å bråke mest mulig, neida men litt snikk snakk og småbråk har det vært og jeg må ha det helt stille for å kunne lese fort og lenge.

Om jeg fortsetter å lese like mye som jeg har gjort frem til nå så regner jeg med at jeg er ferdig til søndagen med denne boka, jeg har som sagt ikke satt meg et mål for når jeg skal være ferdig med boka, jeg leser fordi jeg liker det, ikke fordi jeg skal føle meg pressa til å bli ferdig med en bok, det blir som en skoleoppgave og det vil ødelegge lese opplevelsen for meg.

Når jeg er ferdig med denne boka har jeg bare en bok til igjen i Harry Potter serien, derfor er jeg veldig glad for at jeg i dag har kjøpt Hunger Games serien, det er jo en bok serie som omtrent alle unge lesere anbefaler, til og med mange som er i min aldergruppe har anbefalt folk å lese disse tre bøkerne og da må jeg selvfølgelig også komme i gang å lese den serien. Jeg gleder meg til å begynne men med den serien men først og fremst så holder vi oss til Harry Potter til vi faktisk er ferdig med den serien.

Jeg begynner nå å bli ganske trøtt og sliten etter å ha vært ganske aktiv med å lese i dag så jeg skal ganske snart legge meg. Beklager at jeg ikke har lagt ut noe form for bilder i dag men jeg har ganske enkelt ikke gidda å tatt et bilde av boka i dag. Husk at du uansett kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. God natt da folkens.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits