UKAS QUOTE

Heisann folkens. Fredag igjen da, dagene har gått så utrolig fort, syns tydelig at det var fredag for bare tre dager siden, men så er det gjerne sånn det er. Jeg har for det meste hatt nesen min godt planta i Harry Potter and the Half-Blood Prince så jeg leser bort tid jeg, jeg har bare 5 kapittel igjen i denne boka, det er helt vanvittig hvor fort jeg har lest. Jeg tenkte at jeg skulle klare å bli ferdig med denne boka i dag og begynne på siste boka i morgen, den er litt lengre men det går nok fort å bli ferdig med den boka også.

Siden det er fredag så er det igjen tid for å skrive ukas quote, og siden vi nå først er inne på temaet med bøker så fant jeg noe som passer perfekt til akkurat det.Det var det jeg hadde for i dag, håper dere liker disse korte fredags innleggene mine. Husk forresten at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en flott dag videre da folkens.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits