BILDER FRA BUVIKA

Heisann folkens, i dag er en sånn dag der jeg vil fyre i ovnen og sette meg godt til rette i godstolen med et pledd rundt meg og kaffe eller kakao i ene hånden og en god bok i ande hånden, i dette tilfellet hadde det vært Harry Potter and the Deathly Hallows. Jeg ligger litt etter planen min så i dag må jeg lese ti kapittel om jeg skal rekke å komme dit jeg skal være, sånn at jeg slipper å ligge bak, og det skal jeg klare, det er ikke snakk om mange sider.

Mens jeg sitter nå og venter på at kaffen i koppen min skal bli litt mindre varm tenkte jeg å legge ut bildene jeg tok på turen til Buvika i går. Buvika er en fantastisk flott plass, det er så idyllisk. Hadde jeg hatt barn så hadde jeg tatt dem med dit ganske ofte, det er perfekt plass for barn å være på, spesielt i skogen, ja og selvfølgelig nede med havet også.

Det var alle bildene, legg merke til regnbuen på de to siste bildene, det siste bildet har jeg gjort litt sterke sånn at regnbuen kommer godt frem. Nå har jeg tenkt å spise frokost og så skal jeg lese videre i siste Harry Potter bok, håper jeg klarer å lese mye i dag, jeg har i værtfall veldig lyst til å lese mye i dag. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en flott dag videre da folkens så blogges vi igjen snart.

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits