MOBILBILDER FRA LANGSANDEN

Heisann folkens, i dag har jeg vært ganske så produktiv. Klokken er bare 08:40 i skrivende stund og jeg har allerede rydda og vaska soverommet mitt, og vaska gulvene i huset, kanskje ikke så mye når jeg tenker meg om men så igjen så var rommet mitt litt vel rotete så jo det er mye. I går skrev jeg på bloggen min at jeg skulle legge ut bildene jeg tok med mobilen når jeg og mamma var på Langsanden. Det har jeg tenkt å gjøre nå i dag men først vil jeg bare si takk til dere som faktisk går innom bloggen min og leser og ser på bildene mine, det betyr veldig mye for meg. Jeg skulle selvfølgelig ønske at flere folk var innom bloggen min siden jeg legger inn ekstremt mye hardt arbeid for å få ut et innlegg jeg kan dele med dere, men som jeg tidligere har sagt så er det ingen tvang. Her er bildene. Gjerne lik og kommenter :)Disse små larvene fant vi mange av og jeg vet ikke hva du mener men jeg syns de var så søte og nusselige at jeg ville bare ta de med meg hjem, noe jeg så klart ikke gjorde som du nok sikkert forstår.

Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere i dag, håper dere liker dem. I morgen skal jeg til Bodø og blir der til Lørdag sammen med Kjæresten min, han har booket oss et hotellrom og kino billetter til en film jeg har kjempe lyst til å se. Etter filmen skal vi ut å spise på Peppes Pizza, dette blir nok en kjempe flott og fantastisk helg for meg og min kjære, jeg skal ha med meg kameraet sånn at jeg kan ta litt bilder og skrive om det når jeg kommet hjem igjen.

Husk forresten at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK, ha en flott dag videre da folkens så blogges vi igjen om ikke så alt for lenge.

#Natur #Fotografi #Naturfotografi #Sommer #Bilder #Landskap #Naturfoto #Blogg #Gildeskål #Langsanden #Sandhornøya

Follow

3 kommentarer

Nydelige bilder

Tone-Lise

12.05.2016 kl.22:32

Robert's Photography and Digit: Tusen takk :)

Fjelljerven

17.05.2016 kl.22:03

Fantastisk flotte bilder fra Langsanden :-)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits