EN STUND SIDEN SIST

Det begynner å bli en god stund siden sist jeg skrev et innlegg på bloggen min nå og tenkte derfor at jeg skulle skrive et innlegg i dag mens jeg er alene hjemme her i Kjøpsvik og får tid til å skrive. I den siste måneden har ting skjedd, ting jeg ikke skal skrive om men ting som har gjort at jeg har ikke hatt noen slags form for motivasjon til å skrive, tanken på at å sette meg ned forran pcen og skrive et innlegg har ikke vært i hodet mitt en gang. I hodet mitt har det vært en million andre tanker.

Jeg har rett og slett vært veldig nedenfor den siste tiden, ting begynner å ordne seg og jeg vil gjøre hva jeg kan for å holde på humøret mitt, jeg vil ikke knekke sammen for det er ikke bra for hverken meg eller noen andre. Jeg er hos kjæresten min i Kjøpsvik nå, som jeg skrev er jeg alene hjemme siden han er på jobb og kommer hjem halv 11.

Det er så godt å være her sammen med han, dette er min ferie før jeg kommer tilbake til virkeligheten når vi reiser tilbake. Her i Kjøpsvik slipper jeg unna alt annet, her er der bare jeg og Inge, og det å være sammen med han gjør meg glad og lykkelig. Jeg kan ikke si noe annet egentlig, for jeg har ikke flere tanker rundt dette for øyeblikket.

Jeg har begynt å lese Hunger Games serien, jeg er allerede ferdig med første boka og tenkte nå når jeg er ferdig med dette innlegget å ta med meg andre boka ut på verandaen å sette meg ned til å lese og nyte det flotte været vi endelig har vært så heldige å fått. Første bok var helt super, historien var så flott og jeg kjenner meg nesten litt knytta til Katniss siden hun som meg elsker skogen, egentlig ingen andre grunner enn det. Jeg syns alle dere som er boknerder som meg og enda ikke har lest serien burde gjøre det.

Jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive om for øyeblikket, jeg ville bare mest få ut et innlegg siden det er så lenge siden sist, fortelle dere som leser bloggen min at alt er bra med meg, jeg er her enda og det har jeg tenkt å fortsette å være også. Mulig jeg bytter blogg navn men jeg skal fortsette å blogge uansett om ingen vil lese bloggen min.

Ha en fortsatt flott dag videre da folkens så blogges vi igjen senere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits