GRILLKOS I KJØPSVIK

Før jeg begynner å skrive om dagen min tenkte jeg å spørre dere som leser bloggen min om dere syns jeg skal skifte blogg navn? Jeg vil legge over de gamle innleggene og fortsette videre som før, bare under mitt eget navn i stedet for Fjøsjenta. Selv om navnet passer godt for meg så tenker jeg at jeg vil fortsette under mitt eget navn og ikke et lite kallenavn. Skriv gjerne i kommentarfeltet under hva du mener om saken!

I dag er været rett og slett nydelig her i Kjøpsvik, det er så godt og varmt, nesten litt for varmt men jeg klager så absolutt ikke, jeg elsker at det er varmt. Jeg og kjæresten har kjøpt oss grill så i dag har vi grilla, en skikkelig grill middag med grillribbe, burger og pølser, med salat og hjemmeglade pommes frites, jeg tror vi begge var enige om at det var den beste delen av middagen.

For å lage hjemmelagde pommes frites trenger du ganske enkelt bare å skjære opp poteten i skiver ha litt olje over og krydder, steke dem i ovnen på 225 grader i 30 minutter, kjempe godt.

Nå mens kjæresten ligger å sover på sofaen har jeg tenkt å å lese videre i Catching Fire bok 2 i The Hunger Games serien, så langt er jeg veldig fornøyd med historien, det blir bedre og bedre syns jeg. Jeg anbefaler dere å skaffe dere disse bøkerne å lese dem, det er verdt det og dere vil ikke angre, det lover jeg. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK, gjerne lik og del siden sånn at flere kan lese bloggen min.

Ha en fortsatt flott dag videre da folkens så blogges vi igjen om ikke så alt for lenge.

#Sommer #grilling #Tysfjord #Kjøpsvik #Kjærlighet #Mat #Blogg #Instagram #Facebook #Bøker #TheHungerGames #Hungergames

Follow

3 kommentarer

Snippen

30.05.2016 kl.18:50

Så godt med grilling :D Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Inge

30.05.2016 kl.20:03

Grilling er digg, å ja, poteten var det beste med hele middagen, du er flink kjære❤️ Og det med navnet, er det flott at du vil skrive under ditt eget navn☺️❤️

http://hevhodet.blogg.no/

31.05.2016 kl.00:07

Så utrolig koselig :) Så fin blogg du har ;)

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :)

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits