HEI IGJEN

Heisann dere, nå har det igjen blitt en stund siden sist gang jeg har skrevet noe på bloggen min. Jeg har kommet hjem fra Kjøpsvik og er hjemme hos pappa for øyeblikket. Det har skjedd en del ting siden sist gang jeg skrev på bloggen, blant annet så har jeg og kjæresten vært i Bodø å sett den nye Warcraft filmen, har du ikke sett den så anbefaler jeg deg å se den, ufattelig bra film, gleder meg til neste film kommer ut. Samme kveld som vi så denne filmen var samme dag vi kom fra Kjøpsvik.


 

Vi bestemte oss for å ta inn på Scandic Havet, det nye hotellet i Bodø, så flott et hotel og den nydelige utsikten da, hadde en flott opplevelse når vi var der. Etter filmen gikk vi opp i baren og drakk noen drinker og noen øl før vi gikk ned på rommet igjen og la oss til å sove. Vi dro hjem hit på lørdag og på søndag var vi i barnedåp, jeg skal ærlig innrømme at jeg blir skikkelig babysyk når jeg er med i barnedåper, men akkurat nå er det ikke helt rett tidspunkt for meg og Inge å begynne å tenkte på familie. Jeg gleder meg mye til vi får barn sammen selvfølgelig.


 

Huset i Kjøpsvik som min kjære leier har blitt solgt så han må flytte ut, jeg skal reise oppover dit å hjelpe han litt med å pakke sammen og få vaska og rydda, syns det er veldig greit om jeg hjelper til med sånt, han er tross alt kjæresten min og jeg har tross alt vært i det huset sammen med han og bruka det jeg også, så greit å hjelpe til når han trenger det.

Alt her hjemme går greit, har vært i Bodø i dag og henta det nye kjøleskapet til mamma som hun kan ha i leiligheten sin, har også fått litt gardiner og sånt til stua og kjøkkenet hennes, så nå begynner det å bli skikkelig fint og koselig der hos henne. Ting har forandra seg men det er helt i orden, det er bedre sånn, og lettere for alle sammen.

Når det gjelder lesing så har jeg ikke fått lest noe særlig mer etter jeg kom hjem fra Kjøpsvik, jeg har vært litt lei av å lese men nå for to dager siden begynte jeg å lese igjen, nå har jeg bare 6 kapittel igjen av Catching Fire så er jeg ferdig og kan begynne på siste boka i serien, jeg liker ikke å bli ferdig med en serie, men samtidig gjør jeg det fordi jeg kan lese noe nytt. Jeg har bestemt meg for å lese alle Jane Austen bøkener på padden min siden de ligger gratis i IBooks appen, sparer en god del penger på å gjøre det sånn, selv om jeg foretrekker å lese en fysisk bok. Jeg får ikke helt samme opplevelse når jeg leser på padden, men jeg godtar det fordi jeg sparer penger.


 

Jeg kommer nok til å knekke sammen og ende om med å kjøpe enden Divergent serien eller Percy Jackson serien, men så er det jo tusen andre bøker jeg vil lese. Jeg føler nesten nå at jeg har skrevet nok for noen dager men jeg kommer nok til å skrive oftere fremover siden sauene har blitt sluppet ut og snart begynner vi å gå på fjellet og alt sånt og da blir det flere bilder å dele med dere.

Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK, ha en flott dag videre da folkens så blogges vi igjen om ikke så alt for lenge.

#Sommer #Blogg #Bøker #Kjærlighet #Bodø #Warcraft #wow #Instagram #Facebook #Fotografi #Bilder #Foto

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits