TUR PÅ BUVIKA MED SAUENE

Det er virkelig deilig når solen skinner og det er så varmt som det er akkurat nå, jeg håper virkelig at det holder seg sånn værtfall i helga sånn at jeg og kjæresten min får godt vær når vi skal gå opp på Skånlandsfjellet som vi har planlagt å gjøre nå når han kommer hjem. Jeg sitter inne for øyeblikket og hører på en veldig fengende sang av Katastrofe og låten heter Sangen du hater. Ganske catchy altså, vanligvis hører jeg ikke på norske sanger men denne var bare så veldig fengende at jeg må bare høre på den.

I går var jeg og mamma i nydelige Evjen hos mormor og morfar, og siden været ble så godt tok vi med oss sauene på en liten tur mot Buvika, noe jeg sauene satt stor pris på. De kom værtfall løpende etter oss hele gjengen når vi begynte å gå mot grinda for å lukke opp for å slippe dem ut. Fikk tatt bare noen få bilder av dem i går siden det også ble litt stress med å passe på dem. Tok ca 50 bilder og har bestemt meg for å kun bruke 5 av de bildene, siden veldig mange av bildene ble så uklare. De jeg har valgt ut var de beste denne gangen.Det var alle bildene jeg hadde for denne gang, tenker at neste gang jeg er der skal jeg prøve å få tatt mange flere bilder, litt lite med bare 5 men går greit også så blir det i hvertfall ikke for mye. Jeg har tenkt å bruke resten av dagen på å lese ferdig Hunger Games Catching Fire, sånn at jeg kan begynne på siste boka når jeg drar til Kjøpsvik i neste uke. Ellers så har jeg ingen planer om hva jeg skal gjøre i dag, men jeg finner nok på noe.

Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Blogges igjen om ikke så lenge da dere, ha en flott dag videre.

#Natur #Foto #fotografi #dyr #sau #lam #gård #bilder #sommer #kjærlighet #blogg #bok #bøker #Instagram #Facebook #landskap #nydelig #søt

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits