KOSETUR PÅ BUVIKA MED SAUENE

I går var vi på besøk hos mormor og morfar igjen og tok igjen med oss sauene på Buvika siden de har godt av å være i utmarka å få spise litt der. De ble veldig glade for å komme seg ut litt. De gikk en stund å beita før de fant en fin plass hvor de la seg ned for å slappe av i det flotte været, noen av smålammene hoppet rundt og leka med hverandre mens de voksne sauene bare lå i solsteiken å lata seg. Jeg fikk tatt en del flere bilder i går og her er bildene jeg tok, håper dere liker dem.

Det var alle bildene jeg hadde for i dag, kommer nok flere bilder av sauene, så skal jeg prøve å få tatt flere landskapsbilder å legge ut her. Neste innlegg jeg legger ut blir om 5 ting jeg hater. Har du forslag til andre ting du vil jeg skal skrive om så legg gjerne igjen en kommentar under. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Tusen takk for at du var innom bloggen min.

Ha en flott kveld videre da folkens.

#dyr #husdyr #sauer #sau #natur #naturfoto #naturfotografi #foto #fotografi #bilder #sommer #kjærlighet #blogg #instagram #facebook #nydelig #flott #gård #gårdsdrift #friluftsliv

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits