I SAID YES

I skrivende stund er jeg i Kjøpsvik, trolig for aller siste gang. Jeg har lært å bli glad i denne lille plassen men likevell er jeg veldig glad for at jeg ikke skal bli boende her. I dag har jeg noe å fortelle dere, en ting som mange på Nygård nå vet. Alle Facebook vennene mine vet det men så kan det jo hende at det finnes folk som leser bloggen min som jeg ikke er venn med på Facebook. 

Sett dere godt til rette i godstolen deres og nyt nyheten min: 

På søndag 19.6.2016 tok jeg og kjæresten min med oss hundene Lucky og Sheena med oss på tur. Målet for turen var Kjerketøfta. Det nærmest plaskregnet da vi begynte å gå og verre ble det, noen få opphold men ellers regnet det konstant. Jeg har aldri noe imot å gå tur i regnet, det har sin sjarm det også, selv om det er finest å gå i oppholdsvær. Spessielt for oss som 

Etter at Sheena hadde stoppa og snusa på både alt og ingenting kom vi oss til slutt opp på toppen av Kjerketøft, vell oppe setter jeg meg ned for å kose litt med Lucky. Inge spør meg helt normalt om jeg vil ha sjokoladen min og jeg som elsker sjokolade sier ja med en gang, og tenker ikke mer over det og fortsetter å kose med lille Lucky. 

Skal du ha sjokoladen din må du komme hit, hører jeg Inge si. Jeg slipper Lucky og lar han snuse rundt i området siden han ikke går for langt unna oss. Når jeg snur meg ser jeg noe jeg aldri i livet mitt hadde trodd skulle skje med meg.

Der forran meg er Inge nede på kne og tar frem verdens nydeligste ring og spør meg det mest fantastiske spørsmålet EVER. Vil du gifte deg med meg? Spør han. Jeg er i sjokk og gnur meg litt i øynene for å se om dette faktisk stemmer, tårene strømmer på og jeg sier ja med en eneste gang og han setter ringer på fingeren min.

 

VI ER FORLOVET og vi er i lykkerus, alt av dårlige tanker og all form for angst og negativitet har forduftet i disse dager. Jeg er så vanvittig glad og lykkelig, det finnes knapt en ting i verden som kjennes så rett som det å bli forlovet med Inge. 

Han er min drømmeprins, det har han alltid vært og det kommer han alltid til å være. Han gjør meg glad og lykkelig hvert eneste minutt og sekund hver dag og det finnes ingen i mine øyne som er så godhjertet og snill en person som det Inge er. 


Vi kommer til å nyte det å være nyforlovet fullt ut, til max nivå. Det et ingenting som føles så godt som det å bære denne ringen som er et symbol på hvor mye han elsker meg og jeg elsker han, og at en dag i fremtiden, kanskje om noen få år skal vi to gifte oss. 

Inge min, jeg elsker deg så ubeskrivelig mye av hele mitt hjerte for evig og alltid. Jeg sier dette til deg hver dag og jeg skal si det til deg hver dag så lenge jeg lever. Du et og forblir min største kjærlighet, du er min beste venn, min helt og så er du verdens beste forlovede. Jeg elsker deg, aldri glem det.

Husk forresten at du kan følge meg på Facebook og Instagram.

#forlovet #forlovelse #forlovelsesring #lykke #sommer #kjærlighet #glede #fotografi #foto #bilder #ring #diamanter #hvittgul #isaidyes #jegsaja #instagram #facebook 

Follow

2 kommentarer

fotogleden

24.06.2016 kl.18:53

Åh gratulerer så mye <3

Tone-Lise

24.06.2016 kl.20:13

fotogleden: tusen takk ??

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :) Forlovet med min kjære Inge 19.6.2016 <3

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits