NYE BILDER FRA SKYTTELIFJELLET

Tirsdag var første dag tilbake opp på Skyttelifjellet i sommer, sauene har blitt sluppet opp på fjellet nå og trenger derfor tilsyn og jeg går gladelig opp på fjell for å se til dem. Ikke bare er selve turen fantastisk men det å møte sauene igjen er vidundelig. Denne gangen så vi bare sauene i kikker siden de var så langt unna, ikke så langt unna Åsvatnet, et lite stykke unna var de men alle var der og det er det som er viktigst, å få telle dem. Jeg håper virkelig at de i år kan få gå i fred uten at de dumme rovdyrene er der. Er det en ting jeg hater så må det være rovdyrene, spesielt jerven. Når jeg ser eller hører om jerven så tenker jeg på Satan selv.

Denne gangen har jeg tatt bare noen få bilder jeg tenkte å dele med dere, jeg var ikke i det helt store humøret til å ta så mange bilder, dessuten var det ikke så fint et lys å ta bilder i for min del, det var veldig grått og kjedelig så jeg tok for det meste bilder av alt annet enn utsikten. Håper uansett at dere liker bildene mine. Legg gjerne igjen en kommentar å si hva du syns.

Det var alt for denne gangen, skal prøve å få tatt flere bilder nå fremover siden jeg har vært litt daff når det kommer til å dele bilder og å skrive her. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en fortsatt flott dag videre da folkens så blogges vi igjen om ikke så alt for lenge.

#sommer #fotografi #foto #bilder #landskap #friluftsliv #blogg #bildeblogg #fotoblogg #blogger #lykke #kjærlighet #Instagram #Facebook #natur #naturfoto #naturfotografi #gårdsdrift #gård

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :) Forlovet med min kjære Inge 19.6.2016 <3

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits