FANGIRL AV RAINBOW ROWELL♥

Endelig kan jeg si at jeg har lest ferdig Hunger Games serien som Susan Collins har skrevet, det var bare helt vanvittig bra skrevet, annet enn det kan jeg ganske enkelt ikke si. Det er tre flotte bøker med mye kjærlighet og katastrofer som jeg anbefaler deg å lese. Jeg skal snart, kanskje allerede i dag begynne å lese i en helt ny bok, åh jeg elsker nye bøker, den følelsen av å begynne å lese i en helt ny bok er bare vidundelig.

Den nye boka jeg skal lese heter Fangirl, skrevet av Rainbow Rowell som også har skrevet Eleanor & Park, som for øvrig er en flott bok jeg også kan anbefale deg å lese. Jeg har lest den, det eneste jeg anger på er at jeg ikke kjøpte boka på engelsk, utrolig nok leser jeg bedre på engelsk, hvorfor det vet jeg ikke, men jeg syns det er best å lese bøker på det språket fortfatteren skrev boka.


 

Fangirl handler om Cath og Wren som er identiske tvillinger. Alltid har de vært oppslukt av bøker om Simon Snow og Trollmannsskolen, spesielt Cath. I gjennom ungdromsårene skriver de videre om fortellingene om han på internett, og får etterhvert tusen følgere. Wren er moden for å flytte hjemmefra og begynne på universitetet, Cath derimot, er det motsatte. Hun gruer seg til alt. Til andres blikk. Cath rømmer fra alt som har med studenlivet og forsvinner inn i fiksjonen. Fangirl er en bok om redsel og mot, fiksjon og magi, og om å overvinne sine egne demoner for å tørre og leve.


 

 

Det er alt jeg kan si uten å spolere noe for de av dere som ønsker å lese Fangirl, jeg vet selv hvor irriterende det er å få spolert en historie i en bok jeg selv gjerne ville lese, lite gøy når folk må spolere for andre. Jeg håper denne boka er så bra som alle på nett sider den er. Kanskje det er mulig jeg kan kjenne meg selv igjen litt i Cath og hennes tanker, det vet jeg ikke enda men vi får se.

Jeg gleder meg masse til å begynne å lese denne boka, jeg skal prøve å få tatt litt notater underveis sånn at jeg kanskje kan skrive litt om boken når jeg er ferdig med den, det er ikke sikkert jeg gjør dette for jeg har glemt av å gjøre det med hver eneste bok jeg har lest fra jeg startet å skrive på bloggen min. Jeg lover ingenting, men skal som sagt prøve.

I dag kommer forresten min kjære forlovede hjem igjen, jeg gleder meg virkelig til han er hjemme igjen. Vi får forresten ringene våre på mandag eller tirsdag, min ring var litt stor så Bjørklund har tatt den inn for å gjøre den mindre, jeg har så små fingre så det skulle godt la seg gjøre at det ble treff med en gang på størrelsen på ringen. Min kjære for en helt nydelig ring, jeg lover å ta bilde å legge ut når vi har fått ringene.

Husk forresten at du kan følge meg på INSTAGRAM og følge meg på FACEBOOK SIDEN min. Ha en fortsatt flott dag folkens, så blogges vi igjen om ikke så alt for lenge.

#sommer #bok #bøker #fangirl #rainbowrowell #blogg #kjærlighet #forlovet #forlovelse #bilder #foto #fotografi #lesehest #morsomt #gøy

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :) Forlovet med min kjære Inge 19.6.2016 <3

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits