HYTTETUR

Jeg er dritt lei av dette regnet, jeg har tidligere sagt at regnet har sin sjarm på samme måte som alt annet, men når det blir så mye av det, og når det varer så lenge så blir man gjerne litt lei. Jeg savner sol og varme, jeg vil få noen få dager i det minste hvor været er så godt at jeg kan bade og sole meg. På fredag var jeg og mamma på hytta med plan om å se til sauene på lørdags morgen, værer var egentlig ikke så dårlig men den forbanna tåka som ligger i fjellene setter en bom for oss. Det er ikke noe skummelt å gå i tåke, men det er jo så vanvittig vanskelig å se sauene i tåka.

Vi bestemte oss for i stedet å gå til sauene i tåka at vi skulle rydde stien som gikk utover mot en plass som da heter Alterdalen, jeg brukte ryddesaks og klippet bort små trær som begynte å vokse opp midt i stien og ved siden sånn at det skulle se bedre ut, mamma slo ned gresset som stod i stien og ved siden av stien med en ljå. Ble ganske fint. Vi gikk så ned til hytta å rydda å vaska opp etter oss, pakka i sekkene og gikk opp på Skyttelifjellet for å se om tåka var letta sånn at det var mulig å se sauene, men det gjorde den jo ikke. Typisk! Det begynte å regne en del så vi gikk ned i stedet for å ikke ha noe å gjøre der oppe.

Jeg fikk tatt bare noen få bilder denne gangen men neste gang lover jeg å ta flere bilder, lover også å prøve å få lagt ut flere bilder av sauene, siden det er lenge siden jeg har gjort det. Håper dere liker dagens bilder, legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfletet under.


Dette er ikke et så bra bilde, men elgen synes i det minste ganske så godt her. Bildet ble litt skurrete på grunn av at jeg var på lang avstand når jeg tok det.
Her i tåka er Pallrakken, ganske mystisk, ikke sant?Høgfjellet var borte i tåka begge dagene, vi hørte bare bjellene til sauene, men så ingen sauer dessverre.Et siste bilde av en stykk klissvåt meg, bryr meg ikke så mye om regnet når jeg er på tur sånn, kun nå når jeg virkelig vil ha sol og varme. Når jeg ser dette bildet så tenker jeg at jeg er så naturlig her, det er her i naturen jeg passer inn, ikke i noen storby med kjøpesenter rundt meg og skjørt og høye hæler på meg. Jeg liker det også, men dette er det jeg føler meg mest vell i. Om du nå skulle lure så er skoene mine fra Alfa, og heter Glittertind. Bukse er fra Norrøna og jakken er fra Hagløfs, jakken er helt ny og jeg er så fornøyd med den, den sitter perfekt og føles så lett å ha på, perfekt til fjelltur. Sekkern er fra Doite, flott sekk som jeg kan love deg man får mye i selv om den ser liten ut.

Jeg sitter egentlig her å gleder meg vanvittig mye til fredagen, for da reiser jeg og min kjære Inge til Myken, jeg har aldri i mitt liv vært der, men gleder meg mye til jeg kommer dit. Skal selvfølgelig ha med meg kameraet å ta masse bilder å legge ut når jeg kommer hjem igjen. Det blir nok kjempe koselig.

Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en fortsatt fin dag så blogges vi igjen om ikke så alt for lenge da.

#sommer #fjell #fjelltur #friluftsliv #foto #fotografi #naturfotografi #natur #naturbilder #bilder #klær #lykke #tåke #instagram #facebook

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :) Forlovet med min kjære Inge 19.6.2016 <3

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits