NØTTELITEN

Det er virkelig herlig med godt vær, håper at det holder seg sånn spesielt til fredagen når vi skal ta båt til Myken, ser for meg at når jeg blir kvalm i buss blir jeg kvalm i båt også, tar ingen sorger på forskudd uansett. Har fått kjøpt meg tabeletter mot reisesyke og satser på at de fungerer, ellers så skal jeg ikke tenke noe mer på det. I dag starta dagen min med en ganske koselig hendelse, Ståle storebroren min sa at det var en ekorn unge nede ved fjøsen vår, så vi gikk begge for å se og sannelig var det ikke en liten krabat der.

Den kom krypende mot oss og tok sats og hoppet ned, egentlig skulle den vel gjerne til å hoppe på en av oss, men den har nok ikke kommet seg så langt at den klarte å hoppe så langt. Den lille søte krabaten kom så smygende bort til meg og snusa litt på skoen min før han satte i gang med å klatre oppover leggen min, glad han ikke hadde like skarpe klør som Baldrian har. Han hoppet så ned etter å ha utforska meg og gikk til Ståle for å prøve å utforske han, buksa hans var for glatt så han klarte ikke å klatre opp. Jeg løp inn for å hente kameraet mitt sånn at jeg kunne ta noen bilder av det før vi lot han være i fred og her er bildene jeg tok.Her ligger han i sola og koser seg i varmen, han var ganske så døsig og trøtt, tror han setter like stor pris på varmen som det jeg gjør.

Jeg vet at alle bildene her er ganske like men sånn blir det når fotomodellen er trøtt og heller vil sove i stedet for å posere for fotografen. Her har jeg tatt to bilder til, de er litt uklare men ville likevell legge de ut siden jeg syns de var så kule.

Søt ikke sant? Vi fikk puska litt på han før vi lot han være i fred, ganske viktig å huske at dette er ville dyr, selv om de er nysgjerrige og vil utforske oss mennesker er det lurt å la dem være i fred, å leve sitt liv. Håper denne søtingen klarer seg godt på egen hånd.

Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Nå skal jeg spise frokost og se en episode av Orange is The New Black, blogges igjen om ikke så alt for lenge da dere. Ha en flott dag videre folkens.

#sommer #sol #ekorn #dyr #natur #foto #fotografi #dyrefoto #bilder #bilde #lykke #kjærlighet #gøy #morsomt #familie

Follow

Én kommentar

Iselin Renée

24.07.2016 kl.12:43

Ååh ekorn er så søte! :D

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :) Forlovet med min kjære Inge 19.6.2016 <3

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits