BILDER FRA MYKEN

Det er veldig lenge siden sist gang jeg skrev noe her på bloggen min, grunnen til det er at jeg ganske enkelt har vært borte en del i det siste og har ikke hatt tid eller motivasjon til å sette meg ned å skrive noe. Jeg har vært på Myken sammen med min kjære og hans familie en hel uke, det var en flott opplevelse til tross for at jeg lå med influensa nærmest hele uka jeg var der. Jeg hadde det supert og jeg forstår nå så utmerket godt hvorfor kjæresten vil ut til Myken, det er jo et paradis, selv om øya er lita så er det så mye å se hele tiden. Jeg håper jeg får muligheten til å komme tilbake dit snart, håper også at jeg slipper å bli syk neste gang.

Turen med båten ut til Myken gikk helt supert, jeg tok en tabelett mot reisesyke som jeg nok helt sikkert ikke hadde behov for, jeg la igjen tabelettene på båten med et uhell, kjipt for jeg hadde bare tatt en og resten ble igjen på båten, jaja slikt skjer. Da vi kom ut dit var det tåke og kaldt så det var ikke så mye å se, da vi kom inn i Riohuset serverte svigermor en type fiskesuppe som var veldig god, og jeg smakte reke for første gang i mitt liv og det var kjempe godt.

Dag to var også en flott dag, husker ikke hva som skjedde på dagtid men på kveldstid var vi på Allsang på Myken Bed & Breakfast, jeg legger ut bilder fra det en annen dag når jeg har bedre tid. Når vi kom hjem ble det yatzy kveld og litt brettspill utover kvelden, vi kom oss ikke i seng før klokken 8 om morgenen, det var så morsomt å sitte oppe å spille å snakke mens vi hadde litt godt å drikke.

Jeg fikk uansett tatt en del bilder mens jeg var der ute, men skulle gjerne sett at jeg fikk tatt flere bilder, men det er sånn det blir når en blir syk og ikke klarer å gjøre det man vil. Her er alle bildene, det er 40 bilder så dere får ha meg unnskyldt siden innlegget blir litt vel langt.

Det var alle bildene for denne gangen, jeg har flere bilder som jeg har tatt med mobilen og skal legge de ut på mandag, har mange flotte bilder av en nydelig solnedgang. Håper dere godtar at det ble mange bilder denne gangen, men det må bare være sånn når jeg ikke har tid til å dele opp å lage flere innlegg. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Gjerne lik og del innlegget.

#sommer #myken #foto #fotografi #naturfoto #ferie #lykke #kjærlighet #blogg #bilder #instagram #facebook #gøy #glede

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :) Forlovet med min kjære Inge 19.6.2016 <3

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits