FORLOVET I TO MÅNEDER ♥

Tenk at det faktisk allerede har gått to måneder siden min kjære Inge gikk ned på kne oppe på Kjerketøfa og stilte meg det store spørsmålet om jeg ville gifte meg med han, og jeg svarte ja. Helt vanvittig hvor fort tiden har gått, og det føles ut som det skjedde for bare noen få uker siden for meg. Vi nyter enda forlovelsen til max nivå og har tenkt å gjøre det en god stund til, jeg ser ikke noe poeng i å gifte oss i all hast. Vi vil nyte det å være forlovet før vi skal gifte oss. Kanskje vi finner på å gifte oss om 2-3 år? Det har vi ikke bestemt oss for enda. 

Vi har begge forlovelsesringer nå, jeg måtte sende min inn for å få den gjort mindre siden den var for stor for meg, så nå er den tatt ned to størrelser og passer perfekte på den syltynne fingeren min. Inge har fått en flott ring i hvitt gull med et helt enkelt men likevell nydelig mønster på. Den passer perfekt til han. Vi har ikke begynt å planlegge noe særlig siden vi vil vente med det til han er ferdig med å ta fagbrevet i Kjøpsvik, for når han har gjort det kommer han hjem til meg og blir værende hjemme. Jeg har smått begynt å se på hvilken type kjole jeg vil ha og har funnet mange flotte, jeg ser på hårfrisyrer og tenker på hvordan jeg vil at sminken min skal se ut på den store dagen. 


(Jeg vet at brillene mine synes under solbrillene og at det ser litt snålt ut så dere får unnskylde meg når det gjelder det)

Smått har jeg også begynt å tenke på hvordan invitasjonene skal se ut og jeg tror jeg trygt kan si at jeg nesten har bestemt meg for hvordan de skal se ut. Bordkort har jeg også begynt å tenke på, det er en sånn ting man kan gjøre selv tenker jeg og det trenger ikke være så vanvittig dyrt for å se bra ut heller. En ting jeg tror vi har bestemt oss for og er enige i er at vi vil begge ha et sommer bryllup, og da tenker jeg at både invitasjoner og bordkort burde være litt sommer aktige. 

Jeg bruker selvfølgelig Pinterest for å få inspirasjon til hvordan ting skal være og se ut, anbefaler deg virkelig å opprette konto der om du ikke allerede har gjort det. Her jeg sitter nå går det opp for meg hvor ufattelig mye det faktisk er å tenke på og planlegge når det kommer til et bryllup. Det er mat, drikke, pynt, blomsterbukett, sko, musikk og mye mye mye mer. Uansett så er jeg så evig takk nemlig for at jeg skal gifte meg med drømmemannen min, jeg elsker han mer enn han aner, mer enn ord kan beskrive. Jeg elsker han fordi han er så snill og god mot meg, fordi han setter pris på meg og fordi han gjør meg glad og lykkelig selv når vi ikke er sammen. Han er den personen jeg stoler mest på her i verden og vet han vil alltid stille opp for meg uansett hva det skulle være. Han er så perfekt fordi han står sånn ut fra alle andre menn, han tørr å være seg selv og det syns jeg er vanvittig sexy. Jeg føler meg heldig som har en så flott og god kjæreste som Inge, jeg føler meg heldig som skal gifte meg med han, få familie sammen med han og ha et liv sammen med han. 

Til slutt vil jeg si at jeg har tenkt på en spesiel ting veldig lenge nå og har bestemt meg for å lage en ny blogg hvor jeg skrive om de samme tingene som jeg alltid har gjort, kanskje skriver jeg om litt mer personlige ting også, men alt jeg skriver skal jeg skrive under mitt navn og ikke Fjøsjenta. Selv om jeg er en skikkelig fjøsjente så vil jeg fortsette å skrive med å bruke mitt eget navn, grunnen er ganske enkelt at jeg vil ikke kunne gå like ofte i fjøsen som det jeg gjorde før, siden vi har planer om å flytte jeg og min kjære, og når vi gjør det så kan det hende vi ender opp i Glomfjord eller i Bodø. Det er noe vi ikke vet enda men om vi skulle ende opp i Glomfjord har jeg ikke mulighet til å gå like ofte i fjøsen, jeg vil selvfølgelig aldri gi slipp på å gjøre noe så koselig men det blir ikke like ofte som før det er det eneste. 

Jeg kommer ikke til å slette denne bloggen og jeg kommer heller ikke til å lage ny blogg riktig enda men jeg ser for meg at jeg lager ny blogg når min kjære er ferdig med fagbrevet og har kommet hjem igjen, det kan passe å lage ny blogg i den tiden. Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK. Ha en nydelig dag videre da dere. 

#sommer #kjærlighet #forlovet #forlovelse #bryllup #blogg #bilder #fotografi #foto #blogg #hverdag 

Follow

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone-Lise

Tone-Lise

22, Gildeskål

Hei, mitt navn er Tone-Lise, født 30.03.1994, oppvokst på gård og er vel det man kan kalle en ekte fjøsjente. Elsker å fotografere og å gå turer i skog og på fjellet, følg med på bloggen for flotte bilder og mye mer :) Forlovet med min kjære Inge 19.6.2016 <3

fjosjenta

Kategorier

Arkiv

hits